Mushie servies sets, bestek en speelgoed

Filter

Mushie servies, de borden en het bestek, zijn voorzien van zachte kleuren en gemaakt van zacht siliconen. De eetset zijn eenvoudig, maar erg comfortabel om mee te eten. De producten zijn vrij van BPA en eveneens vaatwasser én magnetron vriendelijk. Zo kun je snel makkelijk voedsel bereiden op bord en het servies eenvoudig schoonmaken met de vaatwasser.

De borden van Mushie zijn onmisbaar voor het eten. De mooie, giftsets zijn geweldig als cadeau voor een andere mama of mama to be. Wij zorgen ervoor dat het mooi en zorgvuldig wordt ingepakt en versierd!

Slabben, snacking cups en servies

De slabben van Mushie houden je kind schoon en comfortabel tijdens het avondeten of wanneer het snoept uit een snacking cups. De siliconen slabben zijn elegant, makkelijk schoon te maken en voorzien van een reservoir zodat eten, drinken en kwijl netjes wordt opgevangen. De slabben zijn van voedselkwaliteit siliconen en vrij van BPA en ftalaten. De ronde vorm van de slabben zit comfortabel en sluiten goed aan om de hals van je kind. De slabben nemen geen vlekken op en absorberen geen water. Perfect om schoon te maken met water en zeep.

Snacking cups en servies

De snacking cups en het servies van Mushie is speciaal ontworpen voor jou en je kind om comfortabel te genieten van het eten. De snacking cups zijn voorzien van makkelijke handgrepen en gemaakt van siliconen. De bovenkant van de snacking cups heeft een zacht uitgesneden openen van siliconen. Je kind kan hierdoor makkelijk met het handje de cup in en uit, terwijl het voedsel veilig bewaard blijft. Hierdoor is er minder kans op knoeien. Ideaal voor onderweg of wanneer je kind veel aan de wandel gaat met eten.

Stapeltorens en bijtringen

De prachtige collectie kleurrijke stapeltorens en bijtringen van Mushie zijn geweldig voor je kind om naar te kijken, te stapelen en op te kauwen. De stapeltoren van Mushie is goed voor de ontwikkeling van de organisatorische en motorische vaardigheden van je kind, maar vooral heel leuk om mee te spelen! De bijtringen daarentegen zijn fijn voor je kind om op te kauwen, zodra het last krijgt van tandjes.

De bijtringen zijn handig voor je kind om vast te pakken, mee te spelen en te kauwen. De Mushie bijtringen zijn gemaakt van 100% niet-giftige siliconen van voedingskwaliteit. Op deze manier kan je baby er veilig mee spelen en in bijten. Schoonmaken van de stapeltorens en bijtringen doe je eenvoudig met warm water en een klein beetje zeep.