Alwero

23 productenFilter

Alwero bodywarmer en sloffen

De bodywarmer is ideaal als je kind net even wat extra warmte nodig heeft, bijvoorbeeld op een frisse lente- of winterdag. De Alwero bodywarmer is speciaal gemaakt van wol, voelt zacht en comfortabel aan en is daarom erg geschikt voor kinderen. De bodywarmer is verkrijgbaar in diverse kleuren en ook makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een warme trui. Naast bodywarmers zijn ook de Alwero sloffen heerlijk om in huis te dragen.

Bij The Fable Kids hebben we een selectie van de mooiste bodywarmers, sloffen, luieretuis.

100% wol, zonder synthetische vezels

Alwero maakt haar producten van linnen, katoen en 100% wol, dus zonder synthetische vezels. Wol is onder andere ademend, elastisch, ventilerend en een vochtregulerend materiaal en daarom bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld bodywarmers, jassen en sloffen. Dit maakt dat alle producten duurzaam zijn, een lange levensduur hebben, maar óók biologisch afbreekbaar zijn.

Over het merk Alwero

Alwero staat voor respect voor natuur, mens en tradities. Het familiebedrijf is eind jaren negentig ontstaan in Polen, waar het de unieke grondstof ruwe wol vindt. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het maken van wollen kleding en accessoires. Door gebruik te maken van wol en deze stof innovatief te verwerken in kenmerkende kledingstukken, weet het merk eigentijdse, stijlvolle wollen kleding te creëren. De producten zijn in principe het hele jaar door te dragen, maar zijn natuurlijk extra lekker om te dragen op de koude winterdagen.