Alwero

Filter

Alwero maakt kleding van linnen, katoen en 100% wol, zonder synthetische vezels. Wol is ademend, elastisch, ventilerend en vochtregulerend materiaal. Daarom is het bijzonder geschikt voor bodywarmers, jassen en sloffen. Hierdoor zijn alle producten duurzaam, hebben een lange levensduur én zijn biologisch afbreekbaar zijn.

De bodywarmer is ideaal als je kind iets extra warmte nodig heeft, bijvoorbeeld op een frisse dag. De Alwero bodywarmer is speciaal gemaakt van wol, voelt zacht en comfortabel aan. Daarom is hij erg geschikt voor kinderen. De bodywarmer is verkrijgbaar in diverse kleuren en ook makkelijk te combineren met een warme trui. Naast bodywarmers zijn ook de Alwero sloffen heerlijk om in huis te dragen.

Over het merk Alwero

Alwero staat voor respect voor natuur, mens en tradities. Het familiebedrijf is eind jaren negentig ontstaan in Polen. Hier bevindt zich de unieke ruwe wol. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het maken van wollen kleding en accessoires. Door gebruik te maken van wol en deze stof innovatief te verwerken in kledingstukken, weet het merk eigentijdse, stijlvolle wollen kleding te creëren. De producten zijn in het hele jaar door te dragen, maar vooral extra comfortabel op koude winterdagen.