Alwero

Filter

Duurzame kinderkleding

Ben jij op zoek naar duurzame kleding voor jouw kids? Dan moet je zeker Alwero checken! Alwero maakt de meest comfy kleding van linnen, katoen en 100% wol, zonder synthetische vezels. Wol is superademend, ventilerend en vochtregulerend materiaal, perfect voor bodywarmers, jassen en sloffen. Hierdoor gaan alle producten superlang mee én zijn ze biologisch afbreekbaar.

Alwero Bodywarmer voor kids

Vooral de bodywarmer is een echte must-have voor jouw kids! Op frisse dagen geeft het extra warmte en comfort. De Alwero bodywarmer is gemaakt van heerlijk zacht en comfortabel wol en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is gemakkelijk te combineren met een warme trui, zo ziet jouw kind er altijd stijlvol uit. Naast bodywarmers zijn de Alwero sloffen ook heerlijk voor kinderen om in huis te dragen.

Over Alwero

Het merk Alwero is een familiebedrijf uit Polen en heeft respect voor de natuur, mens en tradities. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het maken van wollen kleding en accessoires. Door innovatieve verwerking van wol in kledingstukken, creëert het merk eigentijdse en stijlvolle wollen kleding die het hele jaar door gedragen kan worden. Op koude winterdagen zijn de producten extra comfortabel en warm. Dus waar wacht je nog op? Ontdek Alwero voor de beste duurzame kleding voor jouw kleintjes.