MAYLI Jewels

Filter

MAYLI Jewels bij The Fable Kids

De talloze items uit de unieke collectie van MAYLI Jewels collectie staan voor eenvoud en vooral vrouwelijkheid met een stoer randje. De sierraden zijn tijdloos, minimalistisch en altijd gemakkelijk te combineren. Zo is er een sierraad voor elke gelegenheid, zolang er maar balans is.

Barnsteen ketting en armband

The Fable Kids heeft uit de collectie van MAYLI Jewels specifiek de barnsteen kettingen en barnsteen armbanden geselecteerd. Deze unieke sierraden zijn gemaakt van een natuurlijke fossiele hars afkomstig van naaldbomen, ook wel bekend als barnsteen. De sierraden zijn niet van steen, maar van hars. Hierdoor is het sierraad licht en voelt het niet koud op de huid. De barnsteen ketting en barnsteen armband worden tussen elke kraal apart geknoopt, waardoor het sierraad sterker is en niet direct uit elkaar valt wanneer een ketting of armband breekt.

Gunstige eigenschappen van barnsteen

Volgens sommige bronnen zou het barnsteenzuur in de Baltische barnsteen gunstige eigenschappen hebben die helpen bij pijnlijke spieren en het doorkomen van tandjes. Het barnsteenzuur zou een natuurlijke ontstekingsremmende pijnstiller zijn die wordt geactiveerd door de warmte van het lichaam van het kind.