Play at Slaep

27 productenFilter

Play at Slaep bij The Fable Kids

De unieke collectie van Play at Slaep staat prachtig in elke slaapkamer. De maankussens, dekens en voedingskussen zijn gemaakt van zacht geweven katoen en ontworpen in schitterende kleuren voor elk seizoen van het jaar.

Maankussens, hydrofiele doeken (swaddles), dekens en voedingskussens

Maankussens en dekens

De kussens en dekens zijn veelzijdig te gebruiken. Zo zijn de maankussens heerlijk voor je kind om in te slapen, maar ook fijn ter ondersteuning tijdens en na de zwangerschap. De dekens van Play at Slaep zijn groot genoeg om te gebruiken een ledikant, maar ook heerlijk zacht als plaid op de bank of in combinatie met een maankussen.

Knuffeldoeken voor baby’s

De knuffeldoeken zijn ook heerlijk zacht en speciaal ontworpen voor je kindje om mee te spelen en te knuffelen. Je kindje kan het doek vasthouden, aanraken en knuffelen terwijl het geniet van de fopspeen of bijtring. Daarnaast zijn de bandana slabben een fijn accessoire voor je kind. De slabben zijn niet alleen zacht en warm, maar vangen ook kwijl op wanneer de tandjes erdoor komen.

Duurzaam beddengoed voor baby’s

Alle Play at Slaep artikelen zijn gemaakt van 100% biologisch zacht geweven katoen en in sommige gevallen afgewerkt met velours. Het merk staat naast haar maankussens en knuffeldoeken bekend om de duurzame ontwikkelde producten. Zo worden de artikelen gemaakt van duurzame materialen en worden ze duurzaam geproduceerd in hun atelier in India. Tijdens de productie wordt zo min mogelijk materiaal weggegooid en alleen geproduceerd wat echt nodig is. Play at Slaep kenmerkt zichzelf als een slowfashion label en deze werkwijze draagt daar aan bij.

De items uit deze collectie onmisbaar tijdens en na de zwangerschap. De mooie, fijne en praktische items zijn zeer geschikt als cadeau voor een andere mama of mama to be. Wij zorgen ervoor dat het mooi en zorgvuldig wordt ingepakt en versierd!