Play at Slaep

Filter

Play at Slaep staat prachtig in elke slaapkamer. De maankussens, dekens en voedingskussen zijn van zacht geweven katoen en verkrijgbaar in schitterende kleuren.

Maankussens

De kussens en dekens zijn veelzijdig te gebruiken. De maankussens zijn heerlijk voor je kind om in te slapen, maar ook fijn ter ondersteuning tijdens en na de zwangerschap. De dekens zijn groot genoeg voor in de ledikant, maar ook heerlijk zacht als plaid op de bank of in combinatie met een maankussen.

Alle Play at Slaep artikelen zijn 100% biologisch zacht geweven katoen en in sommige gevallen van velours. Het merk staat naast haar maankussens en knuffeldoeken bekend om de duurzame producten. Zo zijn de producten van duurzame materialen en zijn ze geproduceerd in hun atelier in Portugal. Tijdens de productie wordt alleen gebruikt wat echt nodig is. Het merk is een slow fashion label en draagt zo bij aan duurzame productontwikkeling.

De items uit deze collectie zijn onmisbaar tijdens en na de zwangerschap. De mooie, fijne en praktische items zijn zeer geschikt als cadeau voor een andere mama of mama to be. Wij pakken je producten mooi in en versieren je cadeautjes!