Yuki Kidswear

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Yuki Originals

De originele collectie van Yuki gebreide truien in unieke aardse kleuren, gemaakt van 100% biologisch katoen. Het merk heeft zich laten inspireren door de seizoenen, de Japanse eenvoud gecombineerd met Scandinavisch minimalistisch design. De collectie bestaat uit vaste, jaarlijks terugkerende items.

Wat maakt Yuki bijzonder?

  • Comfortabele pasvorm voor veel draagplezier.
  • Gemaakt van 100% biologisch katoen, met GOTS en OEKO-TEX certificering.
  • Duurzame kleding die jarenlang gedragen kan worden.
  • Gemaakt in Portugal, in samenwerking met een klein familiebedrijf, met een gezonde, prettige werkomgeving.

Over het merk Yuki

Het merk Yuki is ontstaan toen een moeder van twee kinderen op zoek ging naar biologische gebreide truien voor haar kinderen, maar niet kon vinden wat ze zocht. Er zijn natuurlijk al merken die gebreide truien maken. Yuki onderscheidt zich daarom door biologische en duurzame kleding te maken. De gebreide truien zijn minimalistisch en gemaakt van 100% organisch katoen. Hierdoor zijn ze heerlijk zacht en zitten ze erg comfortabel.

Yuki betekent ‘geluk’ in het Japans. Yuki Kidswear streeft namelijk het streven naar de perfect gebreide trui om kinderen zo gelukkig mogelijk te maken. Door de comfortabele trui kunnen kinderen heerlijk spelen en eindeloos verkennen en hun eerste stappen zetten in een wereld die steeds duurzamer wordt. De kleding van Yuki Kidswear is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 10 jaar.