Petit Blush

Filter

Exclusieve kinderkleding

Als je op zoek bent naar exclusieve kinderkleding, moet je zeker eens kijken naar Petit Blush. Deze kleding voelt comfortabel, zacht en uniek aan en is verkrijgbaar in aardse kleuren, exclusieve prints en zorgvuldig geselecteerde stoffen die je eindeloos kunt combineren. De casual stijl, met speciaal gemaakte prints en een persoonlijke touch, is perfect voor kinderen die graag speelse kleding dragen met eindeloos comfort.

Duurzame kinderkleding

Petit Blush is trots op haar duurzame benadering, omdat het merk van onze planeet houdt. Het produceert langzaam met kleine collecties en werkt samen met gekwalificeerde leveranciers in Portugal, die dezelfde zorg en visie op duurzaamheid delen. De productie is gemaakt volgens de belangrijkste ethische en ecologische waarden, zodat ouders met een gerust hart mooie en duurzame kleding voor hun kinderen kunnen kopen.

Ontstaan van Petit Blush

Petit Blush is ontstaan uit jarenlange creativiteit en opgebouwde ervaring. Het was een instinctieve reactie op het moment dat één van haar kinderen, Lola, werd geboren. Nu heeft de maakster twee dochters, Lola en Teddie, die haar inspireerden om kinderkleding te ontwerpen.