Retourneren

Ben je toch niet helemaal blij met je bestelling? Retourneren of ruilen is geen probleem bij ons! Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen om je item(s) via het online retourformulier aan te melden voor het retourneren. Wil je SALE items retourneren? Dit is óók geen probleem bij ons maar bekijk onderaan deze pagina de hiervoor geldende regels.

Retourproces:

 1. Vul het online retourformulier hieronder in.
 2. Stuur de pakbon mee met de retournering ter controle.
 3. Stuur je items in de originele doos (voor zover mogelijk) terug naar onderstaand adres:

The Fable Kids
Grutto 24
7462 ZH Rijssen

Je kunt je bestelling retourneren via een pick-up point bij jou in de buurt. Woon je in de buurt van Rijssen? Dan kan je je bestelling, indien gewenst, kosteloos en persoonlijk bij ons afgeven. Wil je hier gebruik van maken? Geef het door via het online retourformulier.

Online retourformulier   

  Retourtermijnen

  Voor het retourneren van (deel)bestellingen gelden de volgende termijnen.

  • Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen om je item(s) aan te melden voor het retourneren.
  • Na het aanmelden van je retour dien je het product binnen 14 dagen terug te sturen.

   

  Voorwaarden voor retourneren

  • Items retour sturen kan binnen 14 dagen na datum van ontvangst;
  • Items moeten ongewassen en ongedragen zijn (passen mag natuurlijk wel);
  • Items moeten in originele staat zijn;
  • Items moeten voorzien zijn van oorspronkelijke kaartjes, labels en/of etiketten.
  • De originele product verpakking van fabrikant (waar van toepassing) dient ook teruggezonden te worden;
  • Gepersonaliseerde producten, verzorgingsproducten, fopspenen, zwem- en opblaasartikelen of items die speciaal op maat gemaakt worden kunnen niet geretourneerd worden.

  Retourpakketten die niet aan deze voorwaarden voldoen nemen wij niet retour.

  • De kosten voor het terugsturen van je items en de risico’s voor het retourneren zijn voor eigen rekening van de klant tot aan ontvangst.
  • Zorg ervoor dat je retour voldoende is gefrankeerd. Bij ontvangst van je retourpakket zal (na goedkeuring) het door jou aan ons betaalde bedrag binnen 7 dagen (uiterlijk 14 dagen) op je rekening staan.
  • Is je bestelling gratis verzonden maar komt het totaalbedrag na het retourneren van items onder de €75,- dan zullen wij alsnog de desbetreffende verzendkosten van €4,95 in rekening brengen. Dit bedrag zal verrekend worden met het terug te betalen bedrag.

   

  Retourneren en ruilen

  Retourneren met stapelkorting | items met stapelkorting mag je bij ons gerust retourneren. De korting wordt dan wel aangepast en verrekend met de geretourneerde artikelen, zodat de stapelkorting per item van toepassing is wat je behoudt. Voorbeeld: bij een bestelling van 3 items met 10% stapelkorting per item vervalt de 30% korting zodra één of meerdere items geretourneerd worden. Je totale bestelling bestaat dan namelijk niet meer uit 3 items maar uit 2 of 1 item(s) en daarvoor ontvang je dan 20% of 10% stapelkorting, afhankelijk van het aantal resterende producten. Het verschil wordt in mindering gebracht van het retourbedrag.

  Retourneren van SALE t/m 50% korting | items uit de sale mag je bij ons gerust retourneren. Hiervoor geldt echter wel dat vanaf ontvangst de sale items binnen 7 dagen aangemeld én geretourneerd binnen moeten zijn.

  Retourneren van SALE met 60% korting | items uit de end of season sale met 60% korting is vanwege de hoge korting niet mogelijk om te retourneren.

  Ruilen | wil je een item ruilen voor een andere maat? Wij verzoeken je de nieuwe maat en/of item via de webshop opnieuw te bestellen.

  Natuurlijk kun je ons altijd een e-mail sturen als je vragen hebt. Wij zijn te bereiken via klantenservice@thefablekids.nl.