Retourneren

Is een item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Dat kan natuurlijk. Bij ons kun je altijd retourneren en ontvang je je geld terug, ook als het een SALE item betreft. Heb je iets besteld met stapelkorting? Let dan op de geldende retourvoorwaarden. Deze lees je hieronder.

Werkwijze:
Je kunt items retour melden op onze website tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Dit werkt snel, eenvoudig en efficiënt online. Het online retourformulier vind je onderaan deze pagina. Vervolgens heb je nog eens 14 dagen de tijd om het pakket te versturen naar:

The Fable Kids
Grutto 24
7462 ZH Rijssen

Aandachtspunten:
1: Je kunt items tot 14 dagen na ontvangst online retour melden. Dit kan onderaan deze pagina.
2: We ontvangen je retourzending graag binnen 14 dagen na retourmelding. (houdt er rekening mee dat je retourzending enkele dagen onderweg kan zijn)
3: Voeg de pakbon toe aan je retour ter controle.   

Voorwaarden:
1: Items moeten ongewassen en ongedragen zijn (passen mag natuurlijk wel);
2: Items moeten in originele staat zijn inclusief oorspronkelijke kaartjes, labels, etiketten en originele verpakking van de fabrikant;
3: Gepersonaliseerde items, verzorgingsproducten, fopspenen of items die speciaal op maat gemaakt worden kunnen niet geretourneerd worden.

Let op: geretourneerde items die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen nemen wij niet retour.

Kosten
~ De kosten voor het terugsturen van je item(s) en de risico’s (bij verlies of schade) voor het retourneren zijn voor eigen rekening van de klant tot aan ontvangst. Zorg ervoor dat je retour altijd voldoende is gefrankeerd.
~ Is je bestelling gratis verzonden maar komt het totaalbedrag na het retourneren van een item onder de €75,- dan zullen wij alsnog de desbetreffende verzendkosten van €4,95 in rekening brengen. Dit bedrag zal verrekend worden met het terug te betalen bedrag.
~ Bij ontvangst van je retour zal (na goedkeuring) het door jou betaalde bedrag binnen 7 dagen (uiterlijk 14 dagen) op je rekening staan.

Ruilen
Wil je een item ruilen tegen een andere maat, kleur of een ander item? Dat is geen probleem! Wij nemen de kosten voor het toesturen van je ruilbestelling (vanaf €75) voor onze rekening. Dit geldt alleen bij items uit nieuwe collectie waar geen korting op zit. 

Retourvoorwaarden stapelkorting
Items met stapelkorting kun je bij ons retourneren. De korting wordt dan wel aangepast en verrekend met de geretourneerde artikelen, zodat de stapelkorting per item van toepassing is wat je behoudt. Bijvoorbeeld: je besteld 3 items met een stapelkorting van 10-20-30% korting per item. Je wilt graag iets retourneren, dan vervalt een desbetreffende stapelkorting zodra één of meerdere items geretourneerd worden. Je totale bestelling bestaat dan uit minder items en daarvoor ontvang je dan de desbetreffende stapelkorting, afhankelijk van het aantal resterende producten. Je bestelling wordt opnieuw berekend en het verschil wordt in mindering gebracht van het retourbedrag.

Online retourformulier