Retourneren

Ben je toch niet helemaal blij met je bestelling? Retourneren is geen probleem bij ons! Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen om je item(s) aan te melden voor retourneren. Let op: wil je afgeprijsde items retourneren? bekijk dan onderaan de hiervoor geldende regels.

Hoe gaat dit in zijn werk?

 1. Vul het online retourformulier hieronder in.
 2. Stuur de pakbon mee met de retournering ter controle.
 3. Stuur je items in de originele doos (voor zover mogelijk) terug naar onderstaand adres:

The Fable Kids
Grutto 24
7462 ZH Rijssen

Je kunt je bestelling retourneren via een pick up point bij jou in de buurt. Woon je in de plaats Rijssen? Dan komen wij het pakket, indien gewenst, persoonlijk afhalen. Je geeft dit aan in het onderstaande retourformulier.

Online retourformulier

  Retourtermijnen

  Voor het retourneren van (deel)bestellingen gelden de volgende termijnen.

  • Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen om je item(s) aan te melden voor retourneren.
  • Na het aanmelden van je retour dien je het product binnen 14 dagen terug te sturen.
  • Uiterlijk 14 dagen na het aanmelden van je retour maken we het door jou betaalde bedrag terug over.

  Voorwaarden voor retourneren

  • Items retour sturen kan binnen 14 dagen na datum van ontvangst;
  • Items moeten ongewassen en ongedragen zijn (passen mag natuurlijk wel);
  • Items moeten in originele staat zijn;
  • Items moeten voorzien zijn van oorspronkelijke kaartjes, labels en/of etiketten.
  • Items mogen uit de verpakking gehaald worden, bijvoorbeeld om te passen;
  • De originele product verpakking van fabrikant (waar van toepassing) dient ook teruggezonden te worden;
  • De items hoeven niet in de oorspronkelijke verzenddoos teruggezonden te worden;
  • Gepersonaliseerde producten, verzorgingsproducten, fopspenen, zwem- en opblaasartikelen of items die speciaal op maat gemaakt worden kunnen niet geretourneerd worden.

  Retourpakketten die niet aan deze voorwaarden voldoen nemen wij niet retour.

  • De kosten voor het terugsturen van je items en de risico’s voor het retourneren zijn voor eigen rekening van de klant tot aan ontvangst.
  • Zorg ervoor dat je retour voldoende is gefrankeerd. Bij ontvangst van je retourpakket zal (na goedkeuring) het door jou aan ons betaalde bedrag binnen 7 dagen (uiterlijk 14 dagen) op je rekening staan.
  • Is je order gratis verzonden maar kom je onder de €50,- na het retourneren dan zullen wij alsnog de desbetreffende verzendkosten in rekening brengen. Dit bedrag zal verrekend worden met het terug te betalen bedrag.

  Retourneren van afgeprijsde items

  Retourneer je één of meerdere items die met stapelkorting zijn besteld? Dan wordt de korting aangepast en verrekend met de geretourneerde artikelen, zodat de stapelkorting per item van toepassing is wat je behoudt. Voorbeeld: bij een bestelling van 3 items met 10% stapelkorting per item vervalt de 30% korting zodra één of meerdere items geretourneerd worden. Je totale bestelling bestaat dan namelijk niet meer uit 3 items maar uit 2 of 1 item(s) en daarvoor ontvang je dan 20% of 10% stapelkorting, afhankelijk van het aantal resterende producten. Het verschil wordt in mindering gebracht van het retourbedrag.

  Retourneer je één of meerdere items uit de SALE dan is het vanwege de hoge korting van maar liefst 70% korting niet mogelijk om deze items bij ons te retourneren.

  Natuurlijk kun je ons ook een e-mail sturen als je vragen hebt. Wij zijn te bereiken via klantenservice@thefablekids.nl.