Summer Splash

Let the sun shine! Instant summervibes met onze zwemitems! Nieuwe prints gemixt met klassiekers en alles is gemaakt van duurzaam materiaal

Filter

Ben je opzoek naar hippe zwemspullen voor je kindje? Dan vind je hier alle nieuwe zwemitems van o.a. Konges Slojd, Petit Blush en Daily Brat! Zwempakjes, bikini’s, zwembandjes, opblaasbadjes en opblaasdieren, shop jouw favoriet voor de zomer!

Bij The Fable Kids begrijpen we het belang van kwaliteit, stijl en duurzaamheid voor de zwemspullen van je kind. Onze zorgvuldig geselecteerde collectie biedt alles wat je nodig hebt om je kind klaar te maken voor de zomer. Van duurzame zwemkleding tot stijlvolle accessoires, elk item in onze collectie is ontworpen met zowel stijl als functionaliteit in gedachten. Ontdek onze exclusieve selectie van merken zoals Konges Sløjd, Petit Blush en Daily Brat, die bekend staan om hun duurzame en trendy designs. Of je nu op zoek bent naar een schattige bikini, een praktisch zwemvest of leuke zwembandjes, je vindt het allemaal bij The Fable Kids. Elk product is gemaakt van hoogwaardige materialen die niet alleen comfortabel zijn voor je kind, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Shop nu en maak van deze zomer een onvergetelijke tijd voor je kind, met de stijlvolle en duurzame zwemspullen van The Fable Kids.