Baby

Filter

Ontdek de unieke wereld van babykleding bij The Fable Kids, dé online boutique voor de moderne ouder die waarde hecht aan stijl, duurzaamheid en kwaliteit. In onze zorgvuldig geselecteerde collectie vind je alleen het beste voor je kleintje, van zachte rompertjes en comfortabele broekjes tot schattige jurkjes en warme truitjes, allemaal afkomstig van hoogwaardige en verantwoorde merken zoals Konges Sløjd, My Little Cozmo, Alwero, en Feeën Mini.

Bij The Fable Kids begrijpen we dat ouders het beste willen voor hun kinderen, zonder compromissen op het gebied van stijl of ethiek. Daarom bieden we een assortiment dat niet alleen oog heeft voor esthetiek maar ook voor de planeet en haar toekomstige generaties. Onze collectie omvat stukken die zijn gemaakt met respect voor mens en natuur, waardoor je met elke aankoop een bewuste keuze maakt.

Voordelig shoppen hoeft niet te betekenen dat je inlevert op kwaliteit of ethiek. Onze sale-sectie biedt het hele jaar door spectaculaire kortingen op geselecteerde items, waardoor duurzame mode toegankelijker wordt voor iedereen. En met gratis verzending vanaf 75 euro maken we het nog gemakkelijker om de garderobe van je baby op een verantwoorde manier uit te breiden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende bestelling. Blijf op de hoogte van de laatste collecties, exclusieve aanbiedingen en inspirerende verhalen van merken die de wereld veranderen. Samen met The Fable Kids kun je een stijlvolle en duurzame toekomst voor je kind creëren.

Ontdek vandaag nog onze babykleding collecties en laat je inspireren door de wereld van The Fable Kids, waar mode en duurzaamheid hand in hand gaan.