Feeën mini

Filter

Rompers, leggings en bloomers

Kortom, alle basics die je nodig hebt en zeker niet mogen ontbreken in de kledingkast van je pasgeboren kindje. Feeën Mini maakt tijdloze babykleding basics in prachtige kleuren die heerlijk comfortabel zitten. Het merk combineert warme kleuren met fijne stoffen om een unieke collectie te creëren van longsleeve & shortsleeve rompers, leggings en bloomers. De kleding van Feeën Mini kan elk moment van het jaar gedragen worden en is goed te combineren met andere items om een complete outfit te maken.

Over het merk

Feeën Mini staat voor ontspanning, eerlijkheid en duurzaamheid. Het moet eerlijk zijn voor de planeet; voor de mensen die het maken en voor de mensen die het kopen. Ook moet het onder meer toegankelijk zijn voor de mensen. Want hoe kunnen we van mensen verwachten dat ze voor duurzame oplossingen gaan als ‘duurzaam’ een niche is.

Het doel van Feeën Mini is om ouders en verzorgers rust te bieden door het beste te geven aan de baby’s en kinderen. Het merk ontwerpt collecties met eenvoudige, maar stijlvolle essentials voor baby’s en kinderen tot 8 jaar oud. Draag ze op zichzelf of combineer ze met meer uitgesproken items, we zijn er zeker van dat onze essentials niet mogen ontbreken in de garderobe van je kleintje!