House of Jamie

Filter

House of Jamie is hét Nederlandse merk voor kinderkleding. We zijn trots dat we de collectie van House of Jamie mogen toevoegen aan ons assortiment. De collectie wordt met liefde en aandacht in Amsterdam ontworpen. De kleding, voor jongens en meisjes van 0 tot 10 jaar, hebben een zeer uitgesproken stijl en zijn tijdloos in ieder opzicht. De items zijn fris, fun en speels. Je vind door de hele collectie neutrale, verfijnde prints en tinten.

Dit Nederlandse merk werd in 2021 opgericht door Barbara Gouka, moeder van Jamie en Teddie. Uit noodzaak ontstond een nieuw label voor exclusieve woning, decoratie en reisitems. Later werd het label uitgebreid met een eigen kledinglijn. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een compleet label voor kinderen en nu ook bij The Fable Kids verkrijgbaar.

De fijne prints en prachtige materialen zijn van hoge kwaliteit en comfortable om te dragen. Elk item van House of Jamie is gemaakt om lang mee te gaan en daarmee duurzaam. Zo zijn sommige items uit de basis collectie dubbelzijdig en hierdoor op meerdere manieren te dragen. Zo haal je het maximale uit je kleding en kun je altijd variëren!

House of Jamie selecteert de mooiste en beste materialen voor het samenstellen van de collectie. De meeste producten zijn van zachte OEKO-TEX gecertificeerd organisch katoen. Daardoor is de collectie milieuvriendelijk en staat kwaliteit centraal.