House of Jamie

Filter

House of Jamie is hét Nederlandse merk voor premium kinderkleding. We zijn trots dat we de collectie van House of Jamie in ons assortiment hebben. De collectie wordt met liefde en aandacht in Amsterdam ontworpen. De kleding, voor jongens en meisjes van 0 tot 10 jaar, hebben een zeer uitgesproken stijl en zijn tijdloos in ieder opzicht. De items zijn fris, fun en speels. Je vind door de hele collectie neutrale, verfijnde prints en tinten.

House of Jamie SS’24 Collectie

De nieuwste collectie van House of Jamie voor de lente en zomer van 2023 heeft allerlei toffe nieuwe kledingstukken voor baby’s en kinderen. Denk aan jumpsuits, shorts, rokjes en t-shirts. Er zijn veel kleuren om uit te kiezen, zoals beige, wit, geel en groen. De materialen die ze gebruiken zijn ook super fijn, zoals biologisch katoen, linnen en bamboe. Dit zorgt ervoor dat de kleding lekker zacht en comfortabel is voor de kleintjes!

De fijne prints en prachtige materialen zijn van hoge kwaliteit en comfortabel om te dragen. Elk item van House of Jamie is gemaakt om lang mee te gaan en daarmee duurzaam. Zo zijn sommige items uit de basis collectie dubbelzijdig en hierdoor op meerdere manieren te dragen. Zo haal je het maximale uit je kleding en kun je altijd variëren!

Over House of Jamie

Dit Nederlandse merk werd in 2021 opgericht door Barbara Gouka, moeder van Jamie en Teddie. Uit noodzaak ontstond een nieuw label voor exclusieve woning, decoratie en reisitems. Later werd het label uitgebreid met een eigen kledinglijn. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een compleet label voor kinderen en nu ook bij The Fable Kids verkrijgbaar.

Duurzaamheid

House of Jamie selecteert de mooiste en beste materialen voor het samenstellen van de collectie. De meeste producten zijn van zachte OEKO-TEX gecertificeerd organisch katoen. Daardoor is de collectie milieuvriendelijk en staat kwaliteit centraal.

Bij House of Jamie worden alle producten met de grootste zorg en aandacht in Turkije geproduceerd. De leveranciers worden nauwkeurig gescreend en er wordt ervoor gezorgd dat alle producten onder de juiste voorwaarden en omstandigheden, tegen een eerlijke prijs worden gemaakt. De fabrieken worden regelmatig bezocht om ervoor te zorgen dat ze blijven voldoen aan alle sociale normen en milieu-eisen van House of Jamie, inclusief alle fasen van het productieproces. Op deze manier kunnen klanten erop vertrouwen dat de producten van House of Jamie op een eerlijke en duurzame manier worden geproduceerd.