Buho

Filter

Búho is een Spaans merk met scala aan kleuren, exclusieve prints, zachte en zorgvuldig verzorgde stoffen. Kleding met een stijl van nonchalance, eenvoudige maar goed bestudeerde patronen, een warm en persoonlijk tintje voor kinderen om van hun kleding te genieten.

Búho werkt elke collectie zorgvuldig en eerlijk om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van alle kleding in het Búho-assortiment voldoet aan de hoge normen van het merk. De stoffen en garens komen voornamelijk uit Frankrijk, Spanje en Italië, omdat de kwaliteit van de grondstoffen cruciaal zijn voor het bedrijf. Complexe was- en verftechnieken zorgen voor een scala aan unieke kleuren die emoties en een nonchalante verfijning overbrengen die een zoete, Boheemse wereld nabootsen. Dit zijn exclusieve producties, die gedurende het hele proces met de grootste zorg en genegenheid worden gecontroleerd om te komen tot unieke en speciale kledingstukken die in perfecte harmonie zijn gemengd.

Met die principes in de hand wordt het volledige Búho-assortiment voornamelijk geproduceerd in Spanje, hoewel ook in Portugal en Frankrijk, om de kwaliteit van het naaiwerk nauwlettend te controleren en ook ter ondersteuning van waar we voor staan, van lokale en duurzame handel.