Buho

Filter

Hi hippe mama’s! Ken je Búho al? Dit Spaanse kinderkledingmerk heeft een fantastisch kleurenpalet en exclusieve prints, gemaakt van de zachtste en meest zorgvuldig verzorgde stoffen. De stijl is nonchalant en eenvoudig, maar elk patroon is goed doordacht om jouw kleintjes een warm en persoonlijk tintje te geven.

Geproduceerd in Europa

Búho neemt de kwaliteit van hun kleding serieus en werkt daarom elk seizoen hard en eerlijk om ervoor te zorgen dat elke item voldoet aan de hoge normen van het merk. De stoffen en garens komen voornamelijk uit Frankrijk, Spanje en Italië om de hoogste kwaliteit te garanderen. Complexe was- en verftechnieken resulteren in unieke kleuren die emoties en nonchalante verfijning overbrengen. Zo schattig en bohemian!

Lokale duurzame kinderkleding

Alles wordt met de grootste zorg en genegenheid gecontroleerd om unieke en speciale kledingstukken te produceren die perfect zijn gemengd. Het beste gedeelte? De kleding wordt voornamelijk geproduceerd in Spanje, Portugal en Frankrijk, waardoor we lokale en duurzame handel kunnen ondersteunen en de kwaliteit van het naaiwerk nauwlettend kunnen controleren. Jouw kinderen verdienen het beste, dus waarom zou je niet voor Búho gaan?