Liewood

Filter

LIEWOOD, opgericht in Kopenhagen in 2015 door Anne Marie. Het merk is het resultaat van Anne Marie’s sterke passie voor design, esthetiek en de overtuiging dat schoonheid in de details zit. Als moeder van opgroeiende kinderen begrijpt Anne Marie de behoeften en uitgangspunten van het dagelijks leven in een gezin. Dit is tenslotte wat het hart en de ziel van LIEWOOD weerspiegelt.

Met een focus op functionaliteit en innovatie, ontwerpt en produceert LIEWOOD speelgoed, interieur, meubels, accessoires, kleding en schoenen voor baby’s en kinderen, allemaal gemaakt met esthetiek, kwaliteit en bewustzijn in het achterhoofd. Precies de kernwaarden die van LIEWOOD de leuke en eerlijke keuze maken.

Liewood’s universum is diep geworteld in de Scandinavische designtraditie, en alles wat we doen wordt gedaan met zorg en aandacht, en altijd met een eigentijdse kijk op design. Gedreven door sterke waarden en beslissingen op basis van diepgaande kennis en ervaring, hebben we een compromisloze en ethische benadering van productie.

De producten zijn gebaseerd op origineel vakmanschap, waarbij alleen de beste, hoogwaardige materialen worden gebruikt, en ze worden allemaal gemaakt onder gecontroleerde, veilige en eerlijke omstandigheden, door vertrouwde leveranciers.

Met duurzame, tijdloze ontwerpen wil LIEWOOD helpen bij het creëren van unieke momenten en herinneringen in de kindertijd van groeiende geesten. Alle producten zijn ontworpen voor het hedendaagse gezin dat hoge eisen stelt en streeft naar een meer bewuste cultuur, waar esthetiek en kwaliteit hand in hand gaan met functionaliteit in het resultaat van duurzame producten.