Kwijlslabbetjes

Filter

Je ontkomt er niet aan: de meeste baby’s kwijlen. Dit is heel normaal en hoort bij de fase waarin je baby meer speeksel maakt. Wanneer er bij baby’s tandjes doorkomen en je baby van alles in zijn/haar mondje stopt, is het normaal dat baby’s speeksel aanmaken en gaan kwijlen. Een slabbetje kan dan erg handig zijn.

Waarom is kwijl goed voor je baby?

Kwijl heeft een smerende werking. Hierdoor blijft de keel en mond van je baby vochtig en kan het makkelijker voedsel en drinken doorslikken. Daarnaast voorkomt het uitdroging; een droge mond veroorzaakt namelijk eerder problemen met het tandvlees. Als ouder hoef je dus niet druk te maken als je kleintje veel kwijlt, het hoort erbij! Maar elke keer de kleertjes van je baby wassen zit niemand op te wachten. Wat kun je er tegen doen?

Stoere bandana slabbetjes

Een goede oplossing voor het opvangen van kwijl tijdens deze fase zijn kwijlslabbetjes, bijvoorbeeld de bandana slabbetjes. De stoere bandana slabbetjes zijn ontworpen om kwijl en vlekken van je baby op te vangen. Op deze manier hoef je minder vaak de kleding van je baby te wassen.

De meeste slabbetjes zijn gemaakt van organisch katoen. Sommige slabbetjes zijn van fleece of mousseline katoen. De meeste slabbetjes hebben een hydrofiel functie, waardoor ze extra vocht absorbeert. Sommige slabbetjes zijn aan twee kanten te dragen. De Play at Slaep slab heeft bijvoorbeeld een extra laag. De de kwijlslabbetjes bestaan aan de achterkant uit een zachte velours stof en aan de voorkant uit een mousseline katoen organisch katoen.

Vele voordelen van de kwijlslabbetjes

Een bandana slabber is licht, praktisch van formaat en erg handig mee te nemen. Je drukt één of twee slabben makkelijk in je tas. De producten zijn eenvoudig om de hals van je baby te bevestigen met de drukknoopjes. De rand van de bandana slab is ook zacht van stof en daardoor zit de slab erg comfortabel. De meeste slabbetjes hebben meerdere drukknoopjes, waarmee ze in grootte verstelbaar zijn. Na gebruik zijn de slabbetjes ook makkelijk wasbaar.

De bandana slab en andere kwijlslabbetjes hebben dus vele praktische voordelen voor wanneer je kleintje gaat kwijlen. We sommen de voordelen nogmaals op:

  • Bandana slab is vangt kwijl op wanneer tandjes doorkomen;
  • De slab voorkomt vlekken en kwijl in de kleding van je baby;
  • Een bandana slab is makkelijk mee te nemen;

Daarnaast is een slab een geweldig product om kraamcadeau te geven. Zo kun je een slabbetje enkel of in een 2-pack kopen en gratis laten inpakken in onze webshop. De slabbetjes zijn verkrijgbaar in een leuke print. Zo staan ze altijd erg leuk bij de kleding van je kind!

Siliconen slabbers

Ben je op zoek naar een slabbetje voor bij het eten? Kijk dan bij onze eet slabbers, speciaal gemaakt om restjes voedsel en drinken op te vangen. Deze slabbers zijn gemaakt van siliconen en makkelijk schoon te maken. Met deze slabber houd je de kleding van je baby ook tijdens het eten schoon en blijft tafelen voor zowel ouder als kind een plezier.

Heb je nog vragen over de kwijlslabbetjes van The Fable Kids? Onze klantenservice staat je graag te woord!